Николаос Цитиридис е новото лице на шоубизнеса в България.  Комедиантът

...
Николаос Цитиридис е новото лице на шоубизнеса в България.  Комедиантът
Коментари Харесай

Новият Слави копира шоуто на Джими Фалън, живее при баба си и не стъпва в Гърция заради семейни драми

Николаос Цитиридис е новото лице на шоубизнеса в България.  Комедиантът щурмува праймтайма на BTV с гръм и тропот със лично предаване,  само че оценките в първата му седмица вървят от " Осанна! до " Разпни го! ".  Фокусът на публичните прожектори върху надарения грък е още по горещ, защото той действително се опитва да запълни ефирната  празнина след напускането на Слави Трифонов.

Сега всички разумно съпоставят двамата тв водещи- че били гологлави, че имали бенд,  че говорели смехории и така нататък В обществените мрежи се появи доста  успешен анекдот по адрес на Цитиридис - " Така става, като си поръчаш Слави Трифонов от AliExpress ". Но истината е, че младият Николаос  е напълно друга бира. Ако би трябвало да има съпоставения, то той не отива към Учиндол,  а малко по-надалеч - оттатък океана.  Именно оттова всички родни шоумени плагиатства скрито и очевидно.

В момента „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” мяза на вечерното шоу на Джими Фалън. Джими аналогично замества различен дълготраен водещ- Джей Лено, който след близо 20 години  от ефир. В момента  бюрото на Ники е мотамо също като на западния му колега- малко и нисичко, от което безусловно може да подуши госта си, седящ на една ръка разстояние. Всичко това съкратява дистанцията и подготвя към фамилиарност, а разголването на звездите душевно и телесно автоматизирано подвига рейтинга. Формулата работи без значение от почвата. Междувременно работодателите на 26-годишния зевзек също се постараха да му дадат летяща старт с акция вид „ Стани прочут за една нощ ”.

Случайно или не първите му посетители бяха арт звезди, някогашни бармани. Разбира се резултатът бе издирван, защото по предписание хуморът се ражда от конфликта на високото и профанното. Така известният артист Юлиан Вергов се наложи да си напомня годините, в които си изкарвал хляба не на сцената, а в кръчмата, до момента в който е разливал алкохол.  Николаос и екипът му поставиха  високоградусов ребуси пред актуалната актриса Мартина Апостолова. Първо някогашната футболистка се опитва да жонглира с токчета седнала. Накрая финишира пред количка с бутилки алкохол за миксиране, услужливо  поднесени от водещия. Цитиридис сподели и сървайвър поркане, като тикна на Тита коктейл от кървавица и умрели инсекти. Срещу тази гадория тийнпевицата завоюва правото да популяризирам гратис своя нов албум в най-гледаното време.

От информацията която споделя във видеа в блога си, сега Николаос Цитиридис живее в столичния квартал Дружба в жилището на баба си.  Роден е на 1 февруари 1994 година в Атина от емигрантската обич на майка българка с баща грък. Той обаче с половин уста признава, че заобикаля да върви в южната ни съседка, евентуално поради фамилни драми. Като бебе живял няколко месеца в селото на татко си на Халкидики. После родителите му се разделили. Майка му се заселва в Атина. През 1999 година апаши обират дюкяна им за сувенири и тогава майката взема решение да се прибере в България дефинитивно. Цитиридис не крие че е било тежко време даже е удовлетворен, че е бил дребен и не помни съвсем нищо, написа „ Телеграф ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР